Sponsoren

The sponsor information below is only available in Dutch. Some of our sponsors have an English company description. Through the link behind the company logo’s you come to the corresponding website.

Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. heeft haar hoofdkantoor in Enschede en ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein. Dit gebeurt via een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen in Europa en Noord-Amerika. Het merk Vredestein bestaat al ruim honderd jaar en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een premium merk in de bandenindustrie. Onder deze merknaam verkoopt Apollo Vredestein onder andere personenwagenbanden, banden voor agrarische en industriële toepassingen en banden voor tweewielers. Een belangrijk deel van onze Vredestein autobanden wordt ontworpen door het Italiaanse designhuis Guigiaro. Banden zijn een cruciaal onderdeel van een voertuig en zijn het enige contact tussen het voertuig en de weg. Daarom moeten banden voldoen aan diverse eigenschappen, waaronder goed grip-, rem- en stuurgedrag op sneeuw en ijs, droog en nat wegdek. Niet alleen zeer noodzakelijke eigenschappen voor een ScanCoveryTrial deelname, maar ook zeer relevant voor op het Nederlandse wegdek: Vredestein | Rock the Road.

Kijk voor meer informatie op www.vredestein.nl.

Geotrack Telematics B.V. is in 2003 opgericht. Naar aanleiding van een specifieke klantvraag werd besloten software te ontwikkelen om de voertuigbewegingen van deze klant in kaart te brengen. De verkoop van het eindproduct en de bijhorende diensten op het Geotrack platform wordt verzorgd door andere partijen; de Geotrack partners, waar onder V-tron! Dankzij deze strategische zet kon het Geotrack team zich volledig richten op de ontwikkeling van een zeer volwassen, tracking platform. Tijdens de aankomende ScanCoveryTrial is onder andere een goede kilometer administratie noodzakelijk voor het nieuwe wedstrijdelement. Geotrack biedt hier de oplossing voor: eenvoudige kilometerregistratie met minimale inspanning. Op het systeem inloggen, door onze backoffice, is voldoende om de kilometer registratie van al onze deelnemers te bekijken! Welk team rijdt het minst aantal kilometers van A naar B en verdient hiermee extra punten voor het klassement. Geotrack maakt het mogelijk!

Kijk voor meer informatie op www.geotrack.nl.

Subaru. Een wéreldmerk

Subaru produceert al ruim zestig jaar automobielen en is nu meer dan 40 jaar actief in de Benelux. Het merk maakt deel uit van het wereldomvattende Subaru Corporation, een concern dat zich niet alleen met de productie van auto's bezighoudt, maar ook met die van vliegtuigen en openbaar vervoersmiddelen o.a. treinen. Kortom: Subaru is niet zo maar een merk. Subaru is een wéreldmerk!

Meest zichtbare divisie van Subaru Corporation is de autotak: Subaru. Begin negentiger jaren besloot deze divisie zich vrijwel geheel te gaan toeleggen op de productie van modellen met een belangrijke, extra veiligheidsvoorziening: Symmetrical All Wheel Drive (Symmetrical AWD), oftewel permanente vierwielaandrijving. Inmiddels zijn alle leverbare modellen hier standaard en zonder meerprijs van voorzien.

Kijk voor meer informatie op www.subaru.nl

Volvo-dealer Harrie Arendsen, uw Volvo dealer in Gelderland en Overijssel, met vestigingen in Almelo, Doetinchem, Hengelo, Ruurlo en Zevenaar. Aandacht voor de mens, kwaliteit en milieu staat in ons familiebedrijf al meer dan 45 jaar hoog op de agenda. Harrie Arendsen is vaak uitgeroepen tot de beste Volvo-dealer van Nederland! Onze voorraad tweedehands Volvo occasions en voorraad nieuwe Volvo's is door ons met zeer veel zorg samengesteld. Om ook uw Volvo helemaal Volvo te houden is goed en regelmatig onderhoud zeer belangrijk. We weten dat we met onze onderhouds- en reparatiekosten als Volvo dealer concurrerend zijn. We hebben meer kennis, meer ervaring, betaalbare originele onderdelen en we werken efficiënter. Harrie Arendsen, verder gaan start dichtbij!

Kijk voor meer informatie op www.harriearendsen.nl

Ezendam Rijopleidingen is ScanCoveryTrial 2017 start/finish partner! Maak kennis met Ezendam Rijopleidingen. Denk je nog altijd dat het behalen van het rijbewijs duur en vooral moeilijk is? Niets is minder waar. Bij Ezendam Rijopleidingen, met ruim dertig jaar ervaring, haal je met een betaalbare cursus, die op jouw wensen is afgestemd, je rijbewijs. Succes verzekerd! Naast de standaard rijopleiding is EZENDAM rijopleidingen door het CBR, RIS gecertificeerd. Ezendam Rijopleidingen verzorgt al meer dan dertig jaar verkeerseducatie voor de categorieën: AUTO – MOTOR – BROMFIETS en AUTO MET AANHANGWAGEN. In dertig jaar tijd is Ezendam Rijopleidingen dan ook uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende verkeersscholen in de regio Twente. Ze bieden rijlessen aan in de vorm van losse lessen, pakketten en spoedopleidingen ook bieden ze je de mogelijkheid om je voor te bereiden in onze rijsimulator.

Kijk voor meer informatie op www.ezendam.nl.

Omringd door eeuwenoude bomen ligt middenin het Beekbergse bos een klein  paradijs: Recreatiepark de Eikenberg. Aan de kronkelende paden vindt u  sfeervolle, ruim opgezette chalets, omgeven door groen. Recreatiepark de  Eikenberg is in ontwikkeling, en daar plukt u de vruchten van. Nette tuinen, strakke paden, een nieuw zwembad. De opgeleverde delen zijn een  park op zich, zodat u kunt genieten van rust, ruimte en recreatie. Investeren in recreatiewoning: Zorgeloos investeren in een moderne recreatiewoning doet u bij De Eikenberg Investment Opportunities. U verhuurt uw waardevaste chalet middels de professionele verhuurorganisatie van de Eikenberg. Zo bent u verzekerd van een zeer goede investering met een bovengemiddeld rendament. Investeren bij De Eikenberg betekent zekerheid voor nu en in de toekomst. Meer informatie over het investeren in een recreatiewoning?

Bel met Peter van der Eijk Tel: 055-5061953 of kijk op www.deeikenberg.nl.

BOVAG Verkeersschool Liemers geeft rijles in een gedeelte van de streken de Liemers en Achterhoek (Oost-Gelderland). De streek wordt begrensd door de Duitse grens en de (Oude) Rijn in het zuiden, de Nederrijn in het westen, de IJssel in het noorden en de Oude IJssel in het oosten. We halen je met onze Volvo V-40 D2 (rijbewijs B) of Volvo V-60 D6 (rijbewijs BE) thuis op en je kunt snel starten met je rijlessen. Bij ons heb je altijd eerst een gratis proef (intake) autorijles. Tijdens deze eerste rijles bepalen we samen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben en op basis van jouw wensen stellen wij dan, desgewenst, een specifiek lespakket samen inclusief een tussentijdse toets en het CBR rijexamen. UNIEK !! ... al onze leerlingen ontvangen een GRATIS antislip cursus zodra ze zijn geslaagd voor het praktijkexamen. Verkeersschool Liemers nazorg noemen wij dit!

Kijk voor meer informatie op www.liemers.info

Met een grootformaat printer annex snijplotter maakt Unlimited Colors (auto)stickers en wraps, banners, posters en vlaggen. Zij printen in 8 kleuren. Zelfs met chroom, wit, paarlemoerkleuren en metallic inkten om uw product een nog diepere en vollere kleur te geven.

Vanaf een oplage van 1!
De printer is voorzien van een snijplotter, waarmee Unlimited Colors in een handomdraai de mooiste stickers maakt. Vanaf een oplage van 1! Unlimited Colors beschikt over folies in alle autolakkleuren. Als uw stickers zijn geprint en geplot, brengen zij ze vakkundig aan op de door u gewenste ondergrond. Auto’s, reclameborden, gevels…. u kunt het zo gek niet verzinnen.

Carwrapping
Ook carwrapping (het inpakken van uw wagen met hoogwaardige folie) gebeurt bij Unlimited Colors in eigen huis. Wrapping is een perfecte methode voor bedrijven die niet hun hele auto in een nieuwe huisstijlkleur willen spuiten, of particulieren die op zoek zijn naar een unieke look voor hun auto. Bijkomend voordeel is dat de folie de onderliggende lak beschermt tegen krasjes, verwering en roest. Onze mensen wrappen uw auto strak, snel en vakkundig. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mocht u nu toch uw auto willen laten spuiten of heeft uw auto helaas een deuk opgelopen, ook dan bent u bij Unlimited Colors aan de Kraaiendonk 10 in Venhorst op het juiste adres.

Kijk voor meer informatie op www.unlimitedcolors.nl

Plamo ontwikkelt iPhone en Android-applicaties voor alle soorten organisaties waaronder natuurlijk die van de ScanCoveryTrial. De SCANCT app was in afgelopen jaren al een daverend succes en kwam binnen in de top 10 van kosteloos verkrijgbare app’s categorie sport!

Kijk voor meer informatie op www.plamo.nl.

Automobielbedrijf Th. Wenting b.v. is dé Subaru-dealer van Gelderland, gevestigd in Doetinchem. Subaru staat bekend om de betrouwbaarheid en lange levensduur van zijn auto’s. Bekijk de nieuwste modellen in onze showroom en maak een proefrit in bijvoorbeeld de Trezia ,XV, Forester of Outback.

Wilt u een tweedehands auto kopen of verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan diverse merken zoals Daihatsu, Fiat, Ford, Hyundai, Lexus, Mercedes en meer. Voordat wij een occasion te koop aanbieden, hebben wij deze laten controleren door onze specialisten. Zo bent u verzekerd van een veilige en goede aankoop. Benieuwd? Bekijk dan ons huidig aanbod.

Kijk voor meer informatie op http://www.thwenting.nl/

Nieuw van de makers van de ScanCoveryTrial

Maak met ons een 8-daagse rondreis naar het land van de middernachtzon. Geheel in stijl met uw eigen klassieker, sportscar of cabriolet. Onderweg maakt u kennis met diepe fjorden, imposante gletsjers, hoge bergen en eindeloze bossen.

Uiteindelijk komen we aan op het meest noordelijkste puntje van het Europese vasteland, de Noordkaap.

Kijk voor meer informatie op: www.carsandroads.nl

Omdat online niet meer weg te denken is uit ons leven, geloven we dat dit een fundamenteel onderdeel van je businessmodel moet zijn. Samen met onze klanten bedenken we slimme plannen voor het inzetten van websites en webapplicaties. Online resultaat? Wat is dat dan? Bij elk project streven we naar het definiëren van meetbare doelen. Het internet is een interactief medium dat perfect kan bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie. Door het genereren van omzet, het registreren van leads, door contact met je achterban of interactie met klanten. Door deze doelen na oplevering te evalueren, analyseren en te verbeteren werken we aan continu online resultaat. Tools of the trade. Wat is een vakman zonder goed gereedschap? We zijn o.a. verzot op Scrum, Wordpress, Laravel, PHP Storm en Eclipse, Yeoman, Grunt, Sketch en last but not least: Giraffe Coffee.

Kijk voor meer informatie op deinternetjongens.nl