Sponsoren

Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. heeft haar hoofdkantoor in Enschede en ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein. Dit gebeurt via een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen in Europa en Noord-Amerika. Het merk Vredestein bestaat al ruim honderd jaar en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een premium merk in de bandenindustrie. Onder deze merknaam verkoopt Apollo Vredestein onder andere personenwagenbanden, banden voor agrarische en industriële toepassingen en banden voor tweewielers. Een belangrijk deel van onze Vredestein autobanden wordt ontworpen door het Italiaanse designhuis Guigiaro. Banden zijn een cruciaal onderdeel van een voertuig en zijn het enige contact tussen het voertuig en de weg. Daarom moeten banden voldoen aan diverse eigenschappen, waaronder goed grip-, rem- en stuurgedrag op sneeuw en ijs, droog en nat wegdek. Niet alleen zeer noodzakelijke eigenschappen voor een ScanCoveryTrial deelname, maar ook zeer relevant voor op het Nederlandse wegdek: Vredestein | Rock the Road.

Kijk voor meer informatie op www.vredestein.nl.

Geotrack Telematics B.V. is in 2003 opgericht. Naar aanleiding van een specifieke klantvraag werd besloten software te ontwikkelen om de voertuigbewegingen van deze klant in kaart te brengen. De verkoop van het eindproduct en de bijhorende diensten op het Geotrack platform wordt verzorgd door andere partijen; de Geotrack partners, waar onder V-tron! Dankzij deze strategische zet kon het Geotrack team zich volledig richten op de ontwikkeling van een zeer volwassen, tracking platform. Tijdens de aankomende ScanCoveryTrial is onder andere een goede kilometer administratie noodzakelijk voor het nieuwe wedstrijdelement. Geotrack biedt hier de oplossing voor: eenvoudige kilometerregistratie met minimale inspanning. Op het systeem inloggen, door onze backoffice, is voldoende om de kilometer registratie van al onze deelnemers te bekijken! Welk team rijdt het minst aantal kilometers van A naar B en verdient hiermee extra punten voor het klassement. Geotrack maakt het mogelijk!

Kijk voor meer informatie op www.geotrack.nl.

Nelf is een gerenommeerde, Nederlandse verfproducent die, als moederbedrijf, meerdere succesvolle merken voert waaronder Drenth, Koopmans, Zusex en Nylo. De oudste van de merken, Koopmans, bestaat als sinds 1885. Zo put Nelf uit een lange en rijke historie van ervaring, kennis en knowhow in de verfindustrie en is de organisatie door de eeuwen heen steeds een stabiele en betrouwbare partner gebleken. Nelf is mede hierdoor uitgegroeid tot de nummer drie van grootste verfproducenten van Nederland en voert haar producten tot ver over de landsgrenzen. De organisatie haalt haar kracht uit het dicht bij de klant te blijven staan, te luisteren naar de specifieke wensen en snel en efficient in te spelen op de trends en marktvragen. De onderneming beschikt over een moderne fabriek, een eigen R&D afdeling en heeft kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vandel staan. Zo biedt Nelf een zeer compleet assortiment aan beschermings- en verfraaiingsproducten. Dit alles maakt Nelf tot een aantrekkelijk partner voor professionals die actief zijn in de utiliteits, woning- en industriebouw.

Kijk voor meer informatie op www.nelf.nl.

Volvo-dealer Harrie Arendsen, uw Volvo dealer in Gelderland en Overijssel, met vestigingen in Almelo, Doetinchem, Hengelo, Ruurlo en Zevenaar. Aandacht voor de mens, kwaliteit en milieu staat in ons familiebedrijf al meer dan 45 jaar hoog op de agenda. Harrie Arendsen is vaak uitgeroepen tot de beste Volvo-dealer van Nederland! Onze voorraad tweedehands Volvo occasions en voorraad nieuwe Volvo's is door ons met zeer veel zorg samengesteld. Om ook uw Volvo helemaal Volvo te houden is goed en regelmatig onderhoud zeer belangrijk. We weten dat we met onze onderhouds- en reparatiekosten als Volvo dealer concurrerend zijn. We hebben meer kennis, meer ervaring, betaalbare originele onderdelen en we werken efficiënter. Harrie Arendsen, verder gaan start dichtbij!

Kijk voor meer informatie op www.harriearendsen.nl

Ezendam Rijopleidingen is ScanCoveryTrial 2017 start/finish partner! Maak kennis met Ezendam Rijopleidingen. Denk je nog altijd dat het behalen van het rijbewijs duur en vooral moeilijk is? Niets is minder waar. Bij Ezendam Rijopleidingen, met ruim dertig jaar ervaring, haal je met een betaalbare cursus, die op jouw wensen is afgestemd, je rijbewijs. Succes verzekerd! Naast de standaard rijopleiding is EZENDAM rijopleidingen door het CBR, RIS gecertificeerd. Ezendam Rijopleidingen verzorgt al meer dan dertig jaar verkeerseducatie voor de categorieën: AUTO – MOTOR – BROMFIETS en AUTO MET AANHANGWAGEN. In dertig jaar tijd is Ezendam Rijopleidingen dan ook uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende verkeersscholen in de regio Twente. Ze bieden rijlessen aan in de vorm van losse lessen, pakketten en spoedopleidingen ook bieden ze je de mogelijkheid om je voor te bereiden in onze rijsimulator.

Kijk voor meer informatie op www.ezendam.nl.

Omringd door eeuwenoude bomen ligt middenin het Beekbergse bos een klein  paradijs: Recreatiepark de Eikenberg. Aan de kronkelende paden vindt u  sfeervolle, ruim opgezette chalets, omgeven door groen. Recreatiepark de  Eikenberg is in ontwikkeling, en daar plukt u de vruchten van. Nette tuinen, strakke paden, een nieuw zwembad. De opgeleverde delen zijn een  park op zich, zodat u kunt genieten van rust, ruimte en recreatie. Investeren in recreatiewoning: Zorgeloos investeren in een moderne recreatiewoning doet u bij De Eikenberg Investment Opportunities. U verhuurt uw waardevaste chalet middels de professionele verhuurorganisatie van de Eikenberg. Zo bent u verzekerd van een zeer goede investering met een bovengemiddeld rendament. Investeren bij De Eikenberg betekent zekerheid voor nu en in de toekomst. Meer informatie over het investeren in een recreatiewoning?

Bel met Peter van der Eijk Tel: 055-5061953 of kijk op www.deeikenberg.nl.

BOVAG Verkeersschool Liemers geeft rijles in een gedeelte van de streken de Liemers en Achterhoek (Oost-Gelderland). De streek wordt begrensd door de Duitse grens en de (Oude) Rijn in het zuiden, de Nederrijn in het westen, de IJssel in het noorden en de Oude IJssel in het oosten. We halen je met onze Volvo V-40 D2 (rijbewijs B) of Volvo V-60 D6 (rijbewijs BE) thuis op en je kunt snel starten met je rijlessen. Bij ons heb je altijd eerst een gratis proef (intake) autorijles. Tijdens deze eerste rijles bepalen we samen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben en op basis van jouw wensen stellen wij dan, desgewenst, een specifiek lespakket samen inclusief een tussentijdse toets en het CBR rijexamen. UNIEK !! ... al onze leerlingen ontvangen een GRATIS antislip cursus zodra ze zijn geslaagd voor het praktijkexamen. Verkeersschool Liemers nazorg noemen wij dit!

Kijk voor meer informatie op www.liemers.info

Bij Fjord Line begint het Noorwegengevoel aan boord. Deze Noorse veermaatschappij verzorgt vanaf Hirtshals in het noorden van Denemarken dagelijkse verbindingen naar Telemark en direct naar de Noorse fjorden. Laat u comfortabel via de schitterende Noorse kustlijn rechtstreeks vervoeren naar Stavanger of Bergen, twee pareltjes van steden aan de Noorsezuidwestkust en uitvalsbasis voor een bezoek aan de Noorse fjorden. Daarnaast biedt Fjord Line ook een supersnelle verbinding van 2:15 uur van Hirtshals naar Kristiansand, toegangspoort tot het prachtige Setesdal en de Noorse zuidkust, en is er een verbinding naar Langesund, fraai gelegen aan de gelijknamige fjord en uitvalsbasis voor een bezoek aan zuidoost-Noorwegen met als hoogtepunten de Oslofjord en Oslo. Kortom, u arriveert snel, comfortabel en uitgerust met Fjord Line in Noorwegen.

Boeking + informatie: www.fjordline.com / tel +31 43 327 00 61.

Plamo ontwikkelt iPhone en Android-applicaties voor alle soorten organisaties waaronder natuurlijk die van de ScanCoveryTrial. De SCANCT app was in afgelopen jaren al een daverend succes en kwam binnen in de top 10 van kosteloos verkrijgbare app’s categorie sport!

Kijk voor meer informatie op www.plamo.nl.

Manhard is sinds 1989 een gerenommeerd groothandel voor de voedingsindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van verbruiksmaterialen aan de vleesverwerkende industrie en de aanverwante sectoren vis en pluimvee. Manhard is uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers voor deze branches op zowel nationaal als internationaal niveau. Ons product aanbod kenmerkt zich als een totaalleverancier voor de foodsector. Het aanbod beperkt zich niet alleen in schorten, snijgereedschappen, PBM en slijpmaterialen. Ook leveren wij een ruim assortiment disposables onder de merknaam Mantex. Mantex staat voor een hoogwaardige kwaliteit disposable, zoals schorten, mouwtjes, haarnetjes, etc. afkomstig uit meerdere delen van de wereld.

Kijk voor meer informatie op www.manhard.eu

Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON) is het instituut met brede kennis op het gebied van opleiden in het veiligheidssegment. IVON is een dochteronderneming van de Safety Group (www.safetygroup.nl). IVON biedt zowel operationele veiligheidsopleidingen als opleidingen en trainingen met een strategische insteek. Theorie wordt gekoppeld met actuele praktijkkennis en ervaring. Dit resulteert in opleidingen waar een organisatie mee verder kan. Opleidingen worden op verschillende niveaus en op diverse manieren uitgevoerd. Een opleidingsinstituut dat zich continu bezig houdt met innovaties op het gebied van lesmethoden en didactische werkvormen. Alles met het oog op het ontlasten van de klant en waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Tevens maken wij programma’s op maat voor onze klant, deze kunnen gegeven op uw of een van onze eigen leslocaties. Het scholingsaanbod zal de komende jaren nog verder uitgebreid worden. IVON biedt organisaties opleidingen en trainingen die inzicht geven in veiligheid.

Kijk voor meer informatie op www.ivon.nl.

Omdat online niet meer weg te denken is uit ons leven, geloven we dat dit een fundamenteel onderdeel van je businessmodel moet zijn. Samen met onze klanten bedenken we slimme plannen voor het inzetten van websites en webapplicaties. Online resultaat? Wat is dat dan? Bij elk project streven we naar het definiëren van meetbare doelen. Het internet is een interactief medium dat perfect kan bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie. Door het genereren van omzet, het registreren van leads, door contact met je achterban of interactie met klanten. Door deze doelen na oplevering te evalueren, analyseren en te verbeteren werken we aan continu online resultaat. Tools of the trade. Wat is een vakman zonder goed gereedschap? We zijn o.a. verzot op Scrum, Wordpress, Laravel, PHP Storm en Eclipse, Yeoman, Grunt, Sketch en last but not least: Giraffe Coffee.

Kijk voor meer informatie op deinternetjongens.nl