Sponsoren

Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. heeft haar hoofdkantoor in Enschede en ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein. Dit gebeurt via een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen in Europa en Noord-Amerika. Het merk Vredestein bestaat al ruim honderd jaar en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een premium merk in de bandenindustrie. Onder deze merknaam verkoopt Apollo Vredestein onder andere personenwagenbanden, banden voor agrarische en industriële toepassingen en banden voor tweewielers.

Een belangrijk deel van onze Vredestein autobanden wordt ontworpen door het Italiaanse designhuis Guigiaro. Banden zijn een cruciaal onderdeel van een voertuig en zijn het enige contact tussen het voertuig en de weg. Daarom moeten banden voldoen aan diverse eigenschappen, waaronder goed grip-, rem- en stuurgedrag op sneeuw en ijs, droog en nat wegdek. Niet alleen zeer noodzakelijke eigenschappen voor een ScanCoveryTrial deelname, maar ook zeer relevant voor op het Nederlandse wegdek: Vredestein | Rock the Road.

Kijk voor meer informatie op www.vredestein.nl.

Geotrack ontzorgt en levert een innovatief volgsysteem inzetbaar voor het live volgen van voertuigen, inzicht krijgen in historische ritregistratie gegevens, beveiligen van eigendommen en meer. Geotrack ontwikkelt in eigen huis het complete tracking platform en is een full-service dienstverlener op het gebied van ritregistraties, beveiliging en wagenpark optimalisatie. Eindklanten die Geotrack diensten afnemen kunnen de verzamelde gegevens via verschillende mobiele en desktop Geotrack applicaties opvragen en er rapportages van genereren. Geotrack helpt met wagenpark vraagstukken, ritregistraties, tijdregistaties en objectbeveiliging.

Tijdens de ScanCoveryTrial is een perfecte registratie van kilometers en ritten noodzakelijk voor het toekennen van punten aan de deelnemende teams. Geotrack heeft hier de oplossing voor: eenvoudige en volautomatische kilometerregistratie. De ScanCT backoffice logt in en heeft direct de beschikking over de registraties van alle deelnemers; Geotrack maakt het mogelijk!
Kijk voor meer informatie op geotrack.nl

De Nieuwenhuijse Groep is dé Volvo-dealer voor noord-midden Nederland met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Heerde, Meppel, Raalte, Zutphen en Zwolle.

Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de autosector. Zorg voor jezelf en voor anderen: het veiligheidsconcept is niet alleen toegespitst op de passagiers in de eigen auto, maar eveneens op passagiers in andere auto’s, en op voetgangers. Milieubescherming gaat verder dan wetgeving – en rekening houden met klanten is een devies dat het hele bedrijf inspireert.
Auto’s worden bestuurd door mensen. "Het grondbeginsel achter alles wat bij Volvo wordt ontwikkeld is daarom veiligheid – en dat moet ook zo blijven.”, aldus Gustaf Larson en Assar Gabrielsson, oprichters van Volvo.

Tegenwoordig worden we eveneens door andere zaken gedreven. De wens om auto’s te bouwen die minder schadelijk zijn voor het milieu. En boven alles het streven naar kwaliteit en innovatief design. Voor onze bestuurders, voor onze passagiers, voor iedereen.

De adviseurs van Volvo Nieuwenhuijse zijn u niet alleen graag van dienst bij nieuwe modellen en occasions maar adviseren u ook graag over onze lease- en verzekeringsproducten. En natuurlijk bent u ook voor het maken van een afspraak bij onze werkplaatsen van harte welkom in een van onze showrooms!

Kijk voor meer informatie op www.nieuwenhuijse.nl

Ezendam Rijopleidingen is ScanCoveryTrial start/finish partner! Maak kennis met Ezendam Rijopleidingen. Denk je nog altijd dat het behalen van het rijbewijs duur en vooral moeilijk is? Niets is minder waar. Bij Ezendam Rijopleidingen, met ruim dertig jaar ervaring, haal je met een betaalbare cursus, die op jouw wensen is afgestemd, je rijbewijs. Succes verzekerd! Naast de standaard rijopleiding is EZENDAM rijopleidingen door het CBR, RIS gecertificeerd.

Ezendam Rijopleidingen verzorgt al meer dan dertig jaar verkeerseducatie voor de categorieën: AUTO – MOTOR – BROMFIETS en AUTO MET AANHANGWAGEN. In dertig jaar tijd is Ezendam Rijopleidingen dan ook uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende verkeersscholen in de regio Twente. Ze bieden rijlessen aan in de vorm van losse lessen, pakketten en spoedopleidingen ook bieden ze je de mogelijkheid om je voor te bereiden in onze rijsimulator.

Kijk voor meer informatie op www.ezendam.nl.

Omringd door eeuwenoude bomen ligt middenin het Beekbergse bos een klein  paradijs: Recreatiepark de Eikenberg. Aan de kronkelende paden vindt u  sfeervolle, ruim opgezette chalets, omgeven door groen. Recreatiepark de  Eikenberg is in ontwikkeling, en daar plukt u de vruchten van. Nette tuinen, strakke paden, een nieuw zwembad. De opgeleverde delen zijn een  park op zich, zodat u kunt genieten van rust, ruimte en recreatie. Investeren in recreatiewoning: Zorgeloos investeren in een moderne recreatiewoning doet u bij De Eikenberg Investment Opportunities.

U verhuurt uw waardevaste chalet middels de professionele verhuurorganisatie van de Eikenberg. Zo bent u verzekerd van een zeer goede investering met een bovengemiddeld rendament. Investeren bij De Eikenberg betekent zekerheid voor nu en in de toekomst. Meer informatie over het investeren in een recreatiewoning?

Bel met Peter van der Eijk Tel: 055-5061953 of kijk op www.deeikenberg.nl.

BOVAG Verkeersschool Liemers geeft rijles in een gedeelte van de streken de Liemers en Achterhoek (Oost-Gelderland). De streek wordt begrensd door de Duitse grens en de (Oude) Rijn in het zuiden, de Nederrijn in het westen, de IJssel in het noorden en de Oude IJssel in het oosten. We halen je met onze Volvo V40 D3 (rijbewijs B) of Volvo X60 D4 (rijbewijs BE) thuis op en je kunt snel starten met je rijlessen. Bij ons heb je altijd eerst een gratis proef (intake) autorijles. Tijdens deze eerste rijles bepalen we samen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben en op basis van jouw wensen stellen wij dan, desgewenst, een specifiek lespakket samen inclusief een tussentijdse toets en het CBR rijexamen.

UNIEK !! ... al onze leerlingen ontvangen een GRATIS antislip cursus zodra ze zijn geslaagd voor het praktijkexamen. Verkeersschool Liemers nazorg noemen wij dit!

Kijk voor meer informatie op www.liemers.info

Met een grootformaat printer annex snijplotter maakt Unlimited Colors (auto)stickers en wraps, banners, posters en vlaggen. Zij printen in 8 kleuren. Zelfs met chroom, wit, paarlemoerkleuren en metallic inkten om uw product een nog diepere en vollere kleur te geven.

Vanaf een oplage van 1!
De printer is voorzien van een snijplotter, waarmee Unlimited Colors in een handomdraai de mooiste stickers maakt. Vanaf een oplage van 1! Unlimited Colors beschikt over folies in alle autolakkleuren. Als uw stickers zijn geprint en geplot, brengen zij ze vakkundig aan op de door u gewenste ondergrond. Auto’s, reclameborden, gevels…. u kunt het zo gek niet verzinnen.

Carwrapping
Ook carwrapping (het inpakken van uw wagen met hoogwaardige folie) gebeurt bij Unlimited Colors in eigen huis. Wrapping is een perfecte methode voor bedrijven die niet hun hele auto in een nieuwe huisstijlkleur willen spuiten, of particulieren die op zoek zijn naar een unieke look voor hun auto. Bijkomend voordeel is dat de folie de onderliggende lak beschermt tegen krasjes, verwering en roest. Onze mensen wrappen uw auto strak, snel en vakkundig. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mocht u nu toch uw auto willen laten spuiten of heeft uw auto helaas een deuk opgelopen, ook dan bent u bij Unlimited Colors aan de Kraaiendonk 10 in Venhorst op het juiste adres.

Kijk voor meer informatie op www.unlimitedcolors.nl

Plamo ontwikkelt iPhone en Android-applicaties voor alle soorten organisaties waaronder natuurlijk die van de ScanCoveryTrial. De SCANCT app was in afgelopen jaren al een daverend succes en kwam binnen in de top 10 van kosteloos verkrijgbare app’s categorie sport!

Kijk voor meer informatie op www.plamo.nl.

Omdat online niet meer weg te denken is uit ons leven, geloven we dat dit een fundamenteel onderdeel van je businessmodel moet zijn. Samen met onze klanten bedenken we slimme plannen voor het inzetten van websites en webapplicaties. Online resultaat? Wat is dat dan? Bij elk project streven we naar het definiëren van meetbare doelen. Het internet is een interactief medium dat perfect kan bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie.

Door het genereren van omzet, het registreren van leads, door contact met je achterban of interactie met klanten. Door deze doelen na oplevering te evalueren, analyseren en te verbeteren werken we aan continu online resultaat. Tools of the trade. Wat is een vakman zonder goed gereedschap? We zijn o.a. verzot op Scrum, Wordpress, Laravel, PHP Storm en Eclipse, Yeoman, Grunt, Sketch en last but not least: Giraffe Coffee.

Kijk voor meer informatie op deinternetjongens.nl

Leppink Automatisering - Computers is een allround bedrijf uit Haaksbergen.

Uitermate vakkundige technische dienst.

Uiteraard beschikt Leppink Automatisering over een eigen technische dienst die op vakkundige wijze alle reparaties kan uitvoeren aan o.a. computers, notebooks, tablets, scanners, etc. Heeft u een systeem dat niet meer naar behoren functioneert dan kunt u deze bij ons ter reparatie aanbieden.

Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid dat wij bij u aan huis eventuele problemen komen verhelpen aan uw pc of randapparatuur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, zijn door Microsoft opgeleid en hebben voor bijna alle problemen een passende oplossing.

In onze winkel kunt u uitgebreid kennis maken met een zorgvuldig samengestelde selectie van producten en diensten. Denkt u daarbij onder meer aan computersystemen, notebooks, monitoren, tablets, printers en inktcartridges. Kortom alles voor de thuisgebruiker en ondernemer. Door goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat om producten die niet voorradig zijn, zeer snel en met hoge betrouwbaarheid te leveren.

Benieuwd naar onze showroom en interesse in uitleg en de mogelijkheden van onze producten en diensten? Maakt u dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Kijk voor meer informatie op: www.leppink.nl

JMT Camperverhuur is een klein verhuurbedrijf uit Ede met een passie voor campers. Onze zeer ruime luxe verhuurcampers zijn van alle gemakken voorzien om u een fijne en vooral zorgeloze campervakantie te bezorgen. Of u nu naar Scandinavië, Oost of Zuid Europa, op een camping, camperplek of in de vrije natuur wilt staan, met JMT camperverhuur geniet u van een vakantie waar comfort hoog in het vaandel staat. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken met onze verhuurcampers!

Onze camperverhuurvloot wisselt jaarlijks, omdat we echt jong gebruikte of nieuwe campers willen aanbieden. Alle verhuurcampers hebben een sterke onderbouw en motor, welke ervoor zorgen dat u op de autoweg goed mee kunt met het verkeer en in de bergen ontspannen de beklimming met de prachtige uitzichten kunt maken. Meer informatie over onze campers en camperverhuur, klik HIER. Ook hebben we een promotiefilm, klik HIER.

Kijkt u eens rond op onze camperverhuurwebsite en neemt u gerust vrijblijvend contact met ons.

Kijk voor meer informatie op: www.jmtcamperverhuur.nl

Een fashion-georiënteerd sportswear bedrijf uit Nederland. Protest is opgericht door een groep snowboarders uit Nederland.

Ja, dat lees je goed: Nederland. Een van de vlakste stukken land op aarde. Het land met precies vijf heuvels en 14 golven. Ja, we hebben persoonlijk alle heuvels en golven geteld. Toen wisten we het zeker: “To hell with logic, to hell with obstacles – Let’s do what we love.” Vanaf de eerste dag zijn wij bezig om de wereld een betere plaats voor boarders te maken. Zowel op de pistes als in het water. Dit doen we door het ontwerpen van trendy en functionele sportswear voor een betaalbare prijs.
De wereld eraan te herinneren dat boarden draait om plezier. Mensen te helpen ieder mogelijk obstakel tussen hen en hun boards te overwinnen. Een nieuwe kijk voor alle boarders. Voor de beginners die nog niet precies weten wat ze te wachten staat. Voor de masters die het plezier van boarden bijna zijn vergeten. Voor de cynici die moe zijn van de miljoenen advertenties. Voor de work-a-holics met te veel verantwoordelijkheden én te weinig tijd. Wij willen boarders er aan herinneren waarom ze ooit begonnen zijn: to have fun! Wij willen alle niet-boarders inspireren met onze overtuiging: ‘Iedereen kan plezier hebben op de piste én in het water’. Onze kleding is ontworpen voor de core-boarders. Maar tevens ook voor de boarder die plezier wil hebben en er goed uit wil zien. Het is ons doel kleding te maken die toegankelijk is voor alle boarders.

Kijk voor meer informatie op: www.protest.eu