Lang weekend Spitsbergen

Meer dan 400 jaar geleden voer de Nederlander Willem Barentsz over zee, op zoek naar een noordelijke handelsroute naar Oost-Azië. Hij stuitte op een eilandengroep welke hij Spitsbergen noemde. Spitsbergen bestaat uit drie grote en 80 kleinere eilanden. De hoofdstad is Longyearbyen. Het land staat bekend om zijn ijzingwekkende landschappen met gletsjers en fjorden, maar ook om zijn bewoners. Er komen veel pooldieren voor zoals ijsberen, poolvossen, zeehonden, walrussen en rendieren. Hoe geweldig is het om deze prachtige omgeving te ontdekken? Wij bieden een lang weekend Spitsbergen aan! In samenwerking met een Nederlandse contactpersoon ter plaatse hebben wij een onvergetelijk programma opgesteld. Dit programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag:

Vlucht naar Longyearbyen (niet inbegrepen)

Overnachting hotel

Zaterdag:

Ontbijt

Boottocht met lunch
Tijdens deze boottocht ziet u de prachtige fjorden, gletsjers en ook wilde dieren. Op het water wordt de lunch geserveerd. U gaat onderweg naar Barentsburg waar u door een Russische gids kort wordt rondgeleid. Op de terugweg komt u langs Groemant (verlaten mijnbouwplaats) en langs de vogelkliff.

Overnachting hotel

Zondag:

Ontbijt

Quad rijden
Geniet tijdens de tocht van het rijke dieren- en vogelleven. U rijdt naar Endalen, van waaruit u naar een verlaten mijn gaat. Vervolgens rijdt u naar Adventdalen en gaat u de berg op. Op de top geniet u van het geweldige uitzicht over Adventdalen. Onderweg komt u nog langs een aantal speciale plaatsen.

Overnachting hotel

Maandag:

Ontbijt

Vlucht van Longyearbyen (niet inbegrepen)

Wij adviseren te reizen in mei, juni, juli of augustus ivm de zonuren.

Svalbard

Prijzen:

Vanaf € 855,- per persoon

Mail ons gerust voor de actuele prijzen per datum, vragen en wensen.

Vul onderstaand formulier in om te boeken. Na het versturen van dit formulier krijgt u van ons een mail met daarin de actuele prijzen. Pas na goedkeuring van deze punten is de boeking definitief.


Contactgegevens