Team ExcelAir b.v.


Rijders:
Rene Duijndam & Bert Bron
Auto
Mercedes G

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2016
  • Editie 2017

Het team

Rene en Bert vormen ook deze editie weer Team ExcelAir. Rene heeft al in meegedaan in de edities van 2016, 2017 en 2018. Sinds 2018 is Bert ook besmet van met ScanCovery virus en samen gaan vormen ze weer Team ExcelAir in editie 2019.

Na een bezoek van Bert deze zomer in Zuid Afrika gaat team ExcelAir rijden voor Friends of Kurland in Zuid Afrika.

Volg ons gedurende onze tocht via ons Instagram account
https://www.instagram.com/excelairscanct2019/?hl=nl
Sponsoren

VA Climate

VA Climate verzorgt systemen voor de ventilatie van parkeergarages, CO en LPG gasdetectie en branddetectie. Van installatie tot onderhoud.

www.va-climate.nl


ExcelTech b.v.

Specialisme en kernactiviteit van ExcelTech is het correct en betrouwbaar uitvoeren, conform wet- en regelgeving van de onderhouds- en controle werkzaamheden aan (brand)veiligheidssystemen. Deze disipline wordt door de ExcelTech klanten gekenmerkt als professioneel, zeer uitgebreid en deskundig.

www.exceltech.nl


Exiss b.v.

Exiss is een flexibel en dynamisch bedrijf. Exiss heeft veel ervaring en een schat aan kennis op het gebied van ventilatie, rookwarmteafvoer (RWA), branddetectie, regeltechniek, CFD simulatie onderzoek en wet- en regelgeving.

www.exiss.eu


Life Safety Inspection Services b.v.

Life-Safety is de onafhankelijke en geaccrediteerde inspectie instelling als het gaat om uw brandbeveiliging. De inspectiediensten die Life-Safety u biedt leveren een belangrijke bijdrage om te komen tot een geaccepteerd niveau van brandbeveiliging.

www.life-safety.nl


Breman Schoorsteentechniek b.v.

Breman Schoorsteentechniek (voorheen Breman IJsselmuiden) is een toonaangevend bedrijf op het gebied van schoorstenen, rookgasafvoer- en ventilatietechniek. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en een veelzijdig product- en dienstenaanbod kan Breman u maximaal ondersteunen op alle mogelijke vlakken. Ruim 30 jaar is Breman actief in een markt waarin voorschriften voortdurend veranderen en ontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen.

www.bremanschoorsteentechniek.nl


Slingerland Techniek

Slingerland Techniek uit Amersfoort is de specialist in ventilatoren. Met jarenlange ervaring in ventilatiesystemen en luchtverplaatsing en met medewerkers die over een ongekende expertise beschikken, leveren wij uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal die geschikt zijn voor uw locatie en uw doeleinden.

http://ventilatoren.slingerlandtechniek.nl/


Ventinet

Ventinet is gespecialiseerd in het selecteren en leveren van ventilatoren voor de meest uiteenlopende toepassingen en dit wereldwijd!

https://ventinet.nl/


Your ICT

YourICT is een gedreven, no-nonsense IT organisatie die zich richt op:
Systeem- en netwerkbeheer, het leveren van hard- en software, Cloud computing, Hosted Voip telefonie en Zakelijk mobiel.

https://yourict.nl/


Het goede doel

Stichting Friends of Kurland
Tijdens zijn reis door Zuid-Afrika afgelopen zomer bezocht Bert het dorp Kurland Village en raakte zeer onder de indruk van de activiteiten van deze stichting. Kurland Village is een arm township aan de zuidkust van Zuid-Afrika. De Stichting Friends of Kurland Village, een Nederlandse stichting, zet zich al jaren in voor de dorpelingen. Hun doel is om de inwoners van het dorp en met name de jongeren ter ontwikkeling en verbetering van het samenzijn van het dorp en haar inwoners. Het apartheidsverleden heeft zijn sporen nagelaten in het onderwijs in Zuid-Afrika. Ondanks het feit dat de regering tegenwoordig naar een onderwijssysteem streeft dat iedereen gelijke kansen biedt, gebeurt dit helaas nog niet overal. Het grootste gedeelte van de zwarte kinderen in Zuid-Afrika gaat naar school in de arme townships, maar daar komt het onderwijs maar moeilijk op gang. Ook in Kurland Village is dit het geval. Slechts een zeer beperkte minderheid van de zwarte scholieren kan het financieel opbrengen om naar de (voorheen blanke) universiteiten te gaan en in de praktijk stopt dus het onderwijs na de basis school. De vlucht van deze kinderen in drank en drugs is dan ook groot. De stichting heeft de laatste jaren veel sport gerelateerde projecten opgezet waarbij rugby en hardlopen volwassenen en kinderen weer uitdagingen geeft. Eén van de plannen van de stichting is het oprichten van een praktijkschool waar kinderen gaan leren om elektricien, loodgieter en bouwvakker te worden zodat zij zelf kunnen gaan bijdragen aan de achterstallige bouw in dit township. Hoe deze praktijkschool vormgegeven kan worden, daar worden op dit moment ideeën voor uitgewerkt.

https://www.facebook.com/pages/category/Cause/Friends-of-Kurland-217507068390240/