Stoer NY


Rijders:
Nicolette Vermoolen & Yvette van Hoof
Email:
team30sct@gmail.com
Auto
porsche cayenne

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2016

Het team

Ik heb de smaak te pakken! Twee jaar geleden heb ik de race voor het eerst gereden met mijn man en dat was zo'n bijzondere ervaring dat ik deze dit jaar heel graag wil delen met mijn goede vriendin Yvette van Hoof.

Voor tijdens en na de reis kun je ons volgen via de sociale media, like onze facebookpagina en geniet mee, maar vergeet niet om een kleine donatie over te maken zodat Stichting Campagneteam Huntington meer onderzoek kan doen naar deze heftige ziekte.
Sponsoren

Stichting Campagneteam Huntington

Deze ziekte is een erfelijke hersenziekte die van generatie op generatie wordt doorgegeven en als een vloek boven families hangt. Als één van je ouders de ziekte heeft heb je als kind 50% kans om het ook te krijgen. De ziekte openbaart zich meestal tussen het 35e en 45e levensjaar. Het heeft dezelfde kenmerken als Alzheimer, Parkinson en ALS en leidt na een mensonterende ziekteperiode tot de dood. Een geneesmiddel is er (nog) niet. Bot gezegd is de aandoening met naar schatting 10.000 gendragers te zeldzaam voor farmaceuten en fondsen om te investeren in een geneesmiddel. Een onverteerbaar lot. Het betekent voor veel mensen dat ze in de bloei van hun (gezins)leven te maken krijgen met een ziekte die alles verandert en uiteindelijk onvermijdelijk een rood scherm betekent.

Het geld wat wij ophalen wordt voor de volle 100% gebruikt voor het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte! Dus doneer snel!

https://campagneteamhuntington.nl/acties