Team Medusa


Rijders:
Hans Vermoolen & John Huijbregts
Email:
team29sct@gmail.com
Auto
Volkswagen Multivan 4motion

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2015
  • Editie 2016
  • Editie 2017

Het team

Dit wordt alweer het vierde jaar dat ik deelneem aan de ScanCovery en ik kijk weer enorm uit naar dit jaar! Deze editie doe ik samen met mijn goede vriend John Huijbregts. Voor hem zal het de eerste keer zijn dat hij deelneemt aan dit avontuur.

Voor tijdens en na de reis kun je ons volgen via de sociale media, like onze facebookpagina en geniet mee, maar vergeet niet om een kleine donatie over te maken zodat de we kinderen die deelnemen bij "Het Vrolijke Ruitertje" en de mensen in Azië die een cursus volgen bij Hairdressers without borders enorm blij kunnen maken!
Sponsoren


Het goede doel

Het Vrolijke Ruitertje
"Het Vrolijke Ruitertje" is opgericht in 1991 op initiatief van enkele enthousiaste ouders en geestverwanten, die mogelijkheden zochten om met gehandicapten op verantwoorde wijze te kunnen paardrijden. De stichting stelt zich tot doel: het bevorderen van de psychische en fysieke ontwikkelingen van gehandicapten door middel van paardrijden. Bijkomend doel is de bevordering van sociaal contact met het paard en de andere ruiters. Paardrijden opent een nieuwe wereld: even loskomen van je handicap, de aandacht richten op een ander, jouw vaste vriend - je paard! Het is wel degelijk een sport: inspannend maar leidend tot een ontspannen gevoel van zelfoverwinning.

https://www.hetvrolijkeruitertje.nl/


Hairdressers without borders
Hairdressers without borders is een non-profitorganisatie gebaseerd op liefdadigsheids- en onderwijsdoeleinden. We maken mensen in Azië enthousiast over het kappersvak door hen het technische aspect te leren door middel van professionele trainingscursussen. Met onze bijdrage zien we de groei van het zelfrespect van onze studenten veranderen en creëren ze een reële kans om hun leven te veranderen. Het doel is om onze studenten de kans te geven om een beroep te leren, hun eigen energie en creativiteit te motiveren, inspireren en ontsluiten. Het niveau van de Hairdressers Without Borders -opleiding is hoog om studenten uit te rusten voor betaalde professionele banen in de echte wereld.

http://hwb-nonprofit.org/