Greenfox


Rijders:
Jan Groeneveld & Jeannette Groeneveld
Email:
dejanneman1@gmail.com
Auto
Mercedes ML 350

Heeft meegedaan met:

Het team

Wij zijn Jan en Jeannette Groeneveld uit Werkendam. Wij wonen in de Biesbosch.
Gaan soms op wintersport vakantie maar vinden de rit meestal het leukste.
Vandaar ook deze inschrijving. Spannend een nieuw avontuur. Uit je comfortzone. Nieuwe mensen ontmoeten. Andere landen bekijken. Onze auto eens goed aan het werk zetten!
Wij hebben er zin in!
Sponsoren


Kapsalon Piet Vos

kapsalonpietvos.nl/


Innerstance

Inner Stance

Een krachtig lichaam creëert een krachtig leven. Het is de basis van succes op elk vlak van je leven, zowel persoonlijk als zakelijk. Het zorgt voor meer energie, een betere focus, een echte connectie binnen je relaties en meer effectiviteit binnen je werk of bedrijf.

Bij Inner Stance verleggen ze grenzen, omdat ze weten dat stilstand achteruitgang betekent. Ze zijn niet uit op verandering in het leven, verandering is tijdelijk. Zij gaan voor transformatie van levens. Transformatie is blijvend.

www.innerstance.nl


Van der Meijden autoservice

Van der Meijden autoservice is inmiddels een begrip in Nieuwendijk, en voor zijn klanten in Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk en Kille.

Na ruim 25 jaar werkervaring te hebben opgedaan is Huibert met zijn vrouw Anja in 2012 voor zichzelf begonnen. In de afgelopen jaren groeide het bedrijf en kreeg het steeds meer naamsbekendheid en klanten uit de hele omgeving, zoals Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk en Kille. Immers een paar kilometer om voor een goede service en prijs is een kleine moeite!

Met en een groeiend team van vakmensen staat hij met van der Meijden Autoservice in Nieuwendijk garant voor een goede service.

Van der Meijden autoservice is u graag van dienst met een vakkundige en betaalbare reparatie en onderhoud van uw auto. Natuurlijk kunt u ook voor uw APK bij ons terecht.

Op deze site vindt u informatie over ons bedrijf, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken in onze werkplaats in Nieuwendijk.

© 2018 EV

http://www.vandermeijdenautoservice.nl