Den Stora Vinnaren


Rijders:
Toon van Eck & Marielle Wemer
Auto
Dodge Ram

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2017

Het team

Wij (Mariëlle en Toon) gaan voor de derde keer deze fantastische rally rijden en we kijken er weer enorm naar uit.
Tussen alle drukke bezigheden met werk en privé is deze rally voor ons een vorm van ontspanning en dat is (naast het ophalen van geld voor het goede doel) de reden om aan deze rally mee te doen.

Wat we van deze editie verwachten? Veel plezier, prachtige vergezichten, schitterende natuur, hopelijk weer rendieren en elanden, en vooral een onvergetelijk avontuur!
Sponsoren

JMT campers

JMT campers is een betrouwbaar familiebedrijf voor verhuur, verkoop en onderhoud van campers van hoge kwaliteit omdat wij vinden dat een camper tip top in orde moet zijn om een zorgeloze vakantie te garanderen. Het aanschaffen of huren van een camper is een zaak van vertrouwen tussen u en ons en wij zijn dat vertrouwen volledig waard. Wij zijn zelf ervaringsdeskundigen, dus wij praten niet met u als verkoper of verhuurder maar als liefhebbers onder elkaar.

Zowel in onze verkoop- als verhuurvloot treft u uitsluitend campers welk in nieuwstaat zijn wat betreft Exterieur, Interieur en Motorisch. Onze campers worden verkocht en verhuurd met een APK keuring en grote beurt omdat wij de kwaliteit zoals bovenstaand willen garanderen. Onze standaard garantie voor onze verkoopvloot is 6 maanden en tot 5000 km. Het complete onderhoudt van de campers gebeurt in eigen huis (garage) dus alles onder 1 dak

Kijk eens op onze website voor meer informatie.
www.jmtcamperverkoop.nl
www.jmtcamperverhuur.nl

www.jmtcamperverhuur.nl


Het goede doel

Stichting hoogvliegers
Deze stichting heeft als doel ernstig zieke en gehandicapte kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Kinderen die leven met een beperking of chronisch ziek zijn in de leeftijd van 6 tot 17 jaar. Om een visuele cirkel te kunnen doorbreken moet je het kind (de Hoogvlieger) iets bijzonders kunnen aanbieden, de gedachte moet op iets totaal anders worden gebracht, geen beperking of ziekte mag die dag bepalend zijn. Stichting Hoogvliegers probeert daar een geslaagde missie van te maken en vaak lukt dat ook...je ziet ze stralen, maar niet alleen de Hoogvlieger, ook het broertje of zusje wordt op zo’n hoogvliegersdag niet vergeten en neemt deel in de Hoogvliegers activiteiten. Behalve aan het vliegen want dat is enkel voorbehouden aan de Hoogvlieger. Aan het einde van de dag krijgt iedere hoogvlieger een Hoogvliegers-diploma als behaald en beloond resultaat. De Hoogvlieger krijgt hier een behoorlijke boost van, en die energie kunnen ze weer gebruiken mochten ze weer het traject ingaan van vervelende onderzoeken of behandelingen. www.stichtinghoogvliegers.nl. De stichting bestaat enkel uit vrijwilligers!

www.stichtinghoogvliegers.nl