K&W Transmissies


Rijders:
Hans Ketelaar & Diana Ketelaar
Auto
LEXUS GX470

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2016
  • Editie 2017

Het team

Team 7, Hans en Diana Hoolwerf rijden de ScanCoveryTrial voor het eerst samen. Hans heeft tijdens eerdere edities ervaring opgedaan en daarmee Diana zo enthousiast gekregen, dat een gezamenlijke deelname niet uit kon blijven. In het dagelijks leven zijn Hans en Diana, man en vrouw en de eigenaren van K&W Transmissies in Lelystad. Samen met het team van K&W Transmissies zijn zij iedere dag aan het werk om als vakkundige kettingspecialisten de Nederlandse machinebouwer te voorzien van de perfecte ketting met het daarbij juist afgestemde kettingwiel.
Sponsoren

K&W Transmissies B.V.

K&W Transmissies staat voor Kettingen en Wielen en is een zeer gespecialiseerd Nederlands bedrijf in het adviseren, ontwikkelen en leveren van klantspecifieke kettingen en kettingwielen. De productie van de kettingwielen doen we zelf op high-tech computergestuurde CNC-machines.

https://www.kwtransmissies.nl/nl/


Marek Reklame bv - Huizen

Marek Reklame bv is een klein bedrijf, waarin een aantal enthousiaste mensen, gedreven door “grafische hormonen”, dagelijks bezig zijn om van uw (buiten)reclame iets moois te maken.

Marek Reklame verzorgt graag, en door middel van eigen personeel, het gehele traject van lay-outtekening tot de uiteindelijke uitvoering of montage.

Zodra u (ongeveer) weet hoe uw logo en huisstijl er uit zien, kan het team van Marek Reklame bv met hun vakmanschap aan de slag om aan uw (buiten)reclame een fraaie uitvoering te geven.

Sinds 1983 houden zij zich bezig met de verschillende materialen, machines en technieken in het al oude reclameschildersvak en hebben daardoor alle ervaring en vakkennis in huis.

Of u de reclame nu handgeschilderd of door middel van de nieuwste technieken uitgevoerd wilt hebben; Marek Reklame voert het graag, en met alle liefde voor het vak, voor u uit.

https://www.marek.nl/


Teo B.V. - Amersfoort

TEO B.V, is gevestigd in Amersfoort en heeft meer dan 50 jaar ervaring in verspaningstechniek.

Teo B.V. levert alles op het gebied van verspaning, spannen etc. Niet alleen leveren zij producten, maar ook geven zij u alle technische informatie die nodig is. Ondersteuning op uw werkplek, indien gewenst, hoort bij hun service.

Op zoek naar een "special", ook dan bent u bij TEO aan het juiste adres.

http://www.teo.nl/


Wippermann Jr. G.M.B.H. - Duitsland

Sinds 1987 heeft K&W Transmissies in Nederland de exclusieve vertegenwoordiging van de Wippermann kettingen. Wippermann GMBH is opgericht in 1893 en gevestigd in het Duitse Hagen. Wippermann behoort tot de top van de leidende Europese fabrikanten van industriële kettingen en heeft een wereldreputatie op basis van excellente productkwaliteit, optimale technische know-how, de modernste productietechnologie en hoog gekwalificeerde medewerkers. Door de ruim 100-jarige historie van de onderneming beschikt Wippermann over tal van uitstekende referenties op de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Bij de O.E.M., de eindverbruikers en T.H.O. is Wippermann een begrip wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Bij de engineering staat Wippermann bekend om zijn flexibiliteit, zijn mogelijkheden en partnership om samen tot een oplossing te komen van technische vraagstukken.


Xibis B.V.

Sinds 1989 specialist in de bedrijfssystemen van Infor Baan IV, Baan V, ERP LN en kantoorautomatisering. Xibis levert alle typen diensten binnen de scope van deze systemen voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven in de industrie en handel. De dienstverlening van Xibis heeft als kerntaak het optimaliseren van bedrijfsprocessen aan de hand van doelgerichte IT-oplossingen.

https://www.xibis.nl/


Meeuwsen Ten Hoopen

Met meer dan 65 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 13 vestigingen en 400 medewerkers, is mth sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland. Meeuwsen Ten Hoopen is specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore Stephens zijn wij er ook voor advies over internationaal zakendoen.

https://www.mth.nl/


Recruit a Student

Recruit a Student is een veelzijdige dienstverlener in de HRM-branche, opgericht in 1999. Met de diensten uitzenden, werving, selectie, detachering en payroll biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

https://recruitastudent.nl/


Het goede doel

Stichting Opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar de Stichting Opkikker bij wil helpen. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat bij de Opkikker iemand die aandacht geeft.

https://opkikker.nl/wie-wij-zijn-0/organisatie