Little Lock on Adventure


Rijders:
Peter Slottje & Lieke Slottje
Email:
peter@tssystems.nl
Auto
Volvo V60 2.4 D6 AWD Plug-in Hybrid Summum

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2016

Het team

Het team

Als vader en dochter die van een avontuur houden zien wij de deelname aan de ScanCoveryTrial als een kans om met elkaar een onvergetelijke reis te maken
De ScanCoveryTrial bevat vele ingrediënten alle waar we beide heel blij van worden en daarom hebben we samen besloten om deze reis te gaan maken.

De goede doelen van de organisatie steunen wij dan ook graag met onze deelname.

Graag stellen we ons even aan u voor.

Peter: Zelfstandig ondernemer – www.tssystems.nl

Getrouwd met Hanny en trotse vader van 2 kinderen, Lieke en Robin.
Tijdens de editie van 2016 heb ik de ScanCoveryTrial mogen rijden als Team Buurman en Buurman. Dit heeft er voor gezorgd dat in ons huis een ware Scan koorts is ontstaan en mede daarom rijden Lieke en ik deze editie samen en uiteraard hoop ik hem ook nog eens met onze zoon te mogen rijden.
Afgelopen winter hebben we als gezin al even een voorproefje gehad van het betoverende landschap , verraderlijk gladde wegen en het zien van de elanden tijdens onze wintervakantie in Zweden.

Lieke Slottje, 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Lelystad. Sinds 2014 werkzaam bij Defensie, waar ik met veel plezier werk.

Ik heb de ScanCoveryTrial voor het eerst meegemaakt in 2016. Niet als deelnemer maar als achterban van mijn vader (Peter) en mijn buurman.

Om dan nu zelf mee te mogen doen vind ik fantastisch, het lijkt mij een geweldig avontuur dat ik ook nog eens samen met mijn vader mag gaan beleven. Ik verwacht dat het 10 hele leuke en avontuurlijke dagen worden en een ervaring om nooit meer te vergeten.
Sponsoren


Het goede doel