Sollie & Sollie


Rijders:
Marc Sollman & Bart Sollman
Email:
marc@avu-bv.nl
Auto
Volkswagen Tiguan

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2011
  • Editie 2012
  • Editie 2013
  • Editie 2017

Het team

Bekijk snel ons introductiefilmpje! https://youtu.be/bF03BvaJvCI

Wij zijn twee enthousiaste mannen (vader en zoon) die van autorijden en uitdagingen houden. Deelname aan de ScanCoveryTrial omvat beide ingrediënten. Vooral hopen wij door onze deelname in 2019 de stichting Bergh in het zadel een extra donatie voor KWF te kunnen geven. Want ook wij helpen kanker graag de wereld uit.

Marc: Zelfstandig ondernemer – marc@avu-bv.nl
Getrouwd met Carmen. Twee kinderen Bart en Tinka
"Ik heb reeds vier keer eerder deze tocht gereden. Altijd heb ik de droom gehad om deze tocht een keer met mijn zoon te rijden. Het wordt een hele uitdaging die we samen gaan beleven. Ik heb er weer ontzettend veel zin in. Het blijft geweldig om in de winter Lapland te doorkruisen met de auto en tevens op die manier een leuk bedrag bij elkaar te rijden voor KWF.''

Bart: Student journalistiek, acteur – bartsollman@gmail.com
''Sinds de eerste editie van de Scancovery trial in 2011 ben ik al helemaal gek van de evenement. Ik heb bijna elke editie wel gefungeerd als Backoffice van een team. Sinds de eerste editie heb ik altijd gezegd dat als ik oud genoeg ben ik deze tocht met pa zou gaan rijden. Nu ben ik eindelijk oud genoeg en heb ik er ontzettend veel zin in! Het leuke is dat we met deze tocht niet alleen plezier beleven, we hopen ook nog eens een mooi bedrag op te halen voor KWF. Twee vliegen in een klap dus.''
Sponsoren

Therminon

Therminon is een leidinggevend bedrijf in de ontwikkeling en fabricage van systemen en regelunits voor vloerverwarming en koeling. Het doel van Therminon is om met kwalitatief hoogstaande producten onder alle omstandigheden een maximale klanttevredenheid te garanderen. Technische ondersteuning door onder andere het geven van trainingen, het ontzorgen en het zoeken naar klantgerichte oplossingen zijn punten die door onze klanten als uniek ervaren worden. Door constant te investeren in mensen en nieuwe technieken mogen we stellen dat Therminon leidinggevend is op het gebied van vloerverwarming en koeling.

www.therminon.ml


General

Thercon is exclusief importeur van warmtepompen en aircosystemen van het Japanse topmerk General in de Benelux. Daarnaast ontwikkelen we bij Thercon ook zelf nieuwe technieken om de installatie en werking van onze toestellen verder te optimaliseren. Onze doelstelling is om het beste klimaatcomfort te bieden met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Thercon biedt een totaalconcept dat steunt op 5 productpeilers: Airstage (lucht-luchtwarmtepompen), Waterstage (lucht-waterwarmtepompen), Sanistage (warmtepompboilers), Sunstage (zonthermisch systeem) en Poolstage (lucht-waterwarmtepompen voor zwembaden en jacuzzi’s).

Sinds januari 2016 is Thercon ook exclusief verdeler van Clivet-systemen voor klimaatregeling, verwarming, luchtzuivering en luchtverversing in België en Luxemburg.

http://www.thercon.be/Home/18246/thercon


AVU Klimaatbeheer

AVU b.v. klimaatbeheer is een toonaangevende installatietechnische groothandel uit Ulft. Naast het leveren van producten aan onze klanten, bieden wij hen ook technische ondersteuning. AVU denkt graag mee in het (bouw)proces en deelt haar kennis met haar opdrachtgevers, zodat de eindgebruiker de beste oplossing krijgt.

AVU levert een breed scala producten op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie en vloerverwarming. Wij volgen nauwlettend de trends in de markt en zullen ons leveringsprogramma telkens aanpassen aan de nieuwste stand van de techniek.

Heeft u vragen of wenst u een offerte voor een specifieke oplossing op het gebied van koelen en/of verwarmen? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop (tel. 0315 - 64 22 11).

www.avu-bv.nlAdviesbureau Dorsthorst

https://dorsthorst.com/

Buro Achterhoek / Achterhoek bizz

http://www.buroachterhoek.nl/home
Terborgse Wijncentrale

http://www.terborgsewijncentrale.nl/

Paashuis bedrijfswagens

http://paashuis-trucks.nl/Albert Heijn Ulft

https://www.ahulft.nl/


Mario Punte optiek

http://www.mariopunteoptiek.nl/


Susselbeek reclame

http://www.suselbeekreclame.nl/Endoor media

http://www.endoor.eu/


Carma administratie Ulft

Ringeles


Meubel Outlet Kempers Ulft

https://www.kempersmeubelen.nl/


Het goede doel

Bergh in het zadel
Stichting Bergh in het Zadel heeft als doel geld inzamelen voor de kankerbestrijding. Elke vier jaar wordt een, door KWF goedgekeurd, onderzoeksproject gefinancierd. Door het organiseren van fietstochten en golfdagen, onze Ambassadeurs en diverse acties (autorally’s, Barghse Jonges, jubilea en andere speciale gebeurtenissen) wordt het geld voor dit onderzoeksproject opgehaald. De opbrengst gaat voor 100% naar het kankeronderzoek zonder aftrek van organisatiekosten. Een meeropbrengst wordt gebruikt om andere, vaak regionale, projecten te ondersteunen. Bergh in het Zadel is één van de grootste particuliere fondsenwervers voor het KWF en draait volledig op enthousiaste vrijwilligers.

http://www.berghinhetzadel.nl/