Mission Possible I


Rijders:
Martin Boeije & Henk Bolhuis
Auto
Ford Ranger 3.2

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2012
  • Editie 2013
  • Editie 2014
  • Editie 2015
  • Editie 2016
  • Editie 2017

Het team

Martin komt uit Middelburg, woont in Waalwijk en is werkzaam als directeur Investments bij ABN-Amro MeesPierson in Rotterdam en dit wordt zijn achtste ScanCoveryTrial.

Henk komt uit Uithuizen en is eigenaar van hoveniersbedrijf 'De Wilde Appel'. Allebei dragen ze het werk van Mission Possible een warm hart toe.

Het is de vierde keer dat een team Mission Possible deelneemt aan de ScanCoveryTrial. Vorig jaar, editie 2018, werd een verdienstelijke 2e plek behaald!
Sponsoren

Hoveniersbedrijf 'De Wilde Appel'

Alle kosten zoals inschrijving en brandstof worden door het deelnemende team zelf betaald. Daardoor kunnen de gelden van de donateurs volledig worden benut voor het goede doel. De auto waarmee zal worden gereden is een Ford Ranger 3.2 van Hoveniersbedrijf 'De Wilde Appel'.

http://wildeappel.nl/


Het goede doel

Mission Possible Nederland
Wordt donateur! Met onze deelname ondersteunen wij het Baby-box project van stichting Mission Possible. In het Baby-Box project worden dozen met benodigdheden voor baby's en hun jonge moeders uitgedeeld in Bulgaarse Roma dorpen en in Rusland. In Bulgarije gaat het vooral om Roma-vrouwen die vaak al op erg jonge leeftijd (13 – 15 jaar!) voor de eerste keer moeder zijn geworden. In Rusland zijn het vooral jonge moeders die zijn opgegroeid in een weeshuis of in een gebroken gezin en nauwelijks voorlichting hebben gehad. Het Baby-box project biedt directe hulp aan kind en moeder maar ook zo veel meer: De moeders die het pakket ontvangen krijgen ook voorlichting, medische zorg en mentale ondersteuning en pastorale zorg. www.missionpossible.nl Hoe kunt u helpen: De dozen bevatten niet alleen kleding voor de baby maar babyverzorgingsproducten (zoals luiers, lotions, schaar, haarborstels), baby speelgoed en educatief materiaal. Deze items worden gekocht in de landen van bestemming waar de prijzen lager zijn. Dit vermindert ook de transportkosten. De totale kosten voor een doos inclusief de bezorging, de voorlichting en de zorg voor moeder en baby bedragen € 50. Natuurlijk kun je ook een ander bedrag aan ons doneren. Groot of klein, eenmalig of structureel, elke bijdrage is welkom!

https://www.missionpossible.nl/