Fryslân - Make-A-Wish Nederland


Rijders:
Egbert Oenema & Hendrik Gorter
Auto
VW Amarok

Heeft meegedaan met:
  • Editie 2017

Het team

Egbert en Hendrik, twee basisschoolvrienden uit het Friese Katlijk, rijden ScanCovery Trial voor de 3e keer mee.
Het team heeft een zeer warm hart voor stichting Make-A-Wish Nederland. Ook editie 2019 zullen zij daarom voor deze stichting meerijden en geld proberen in te zamelen.
"Onze jongensdroom om naar de Noordkaap te gaan komt straks ècht uit........, het geeft ons een goed en voldaan gevoel dat we door onze deelname ook dromen van ernstig zieke kinderen in vervulling kunnen laten gaan".

ScanCovery Trial en Make-A-Wish Nederland passen perfect bij hen; allerliefste wensen uit laten komen.
Sponsoren


Het goede doel

Make-A-Wish Nederland
Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte heeft. Make-A-Wish wil álle jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen we door hun allerliefste wens te vervullen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf; het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject dat van A tot Z maatwerk is, dat vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling grote impact heeft. Wij zetten alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen, dat doen en kunnen we niet alleen. Wij hebben daarbij veel steun nodig. Wilt u ons daarbij meehelpen? Zou het niet geweldig zijn als door uw deelname aan deze uitdagende Scanct 2019 ook kinderdromen uit kunnen komen? U kunt uw interesse doorgeven aan Scanct-organisator Wilfried Giesen. ALVAST ONTZETTEND BEDANKT!

www.makeawishnederland.org