Inschrijven ScanCoveryTrial 2020 | IJSLAND jubileum editie

ScanCoveryTrial 2020 is een tiendaags auto(toertocht)avontuur kris kras door het prachtige Scandinavië, onze tweede thuisbasis en een exclusieve vlucht met een eigen gecharterde Airbus naar IJSLAND! De 10e editie gaat op donderdag 2 januari van start en de finish is op zaterdag 11 januari 2020. Wederom een fantastische toertocht kris kras het wonderschone Scandinavië. De route is net als voorgaande jaren super geheim maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk bij de deelnemers achterlaten. Net als tijdens ons eerste lustrum in 2015 vliegen wij tijdens ons 10 jarig bestaan wederom naar een Scandinavisch eiland. 2015 was het Spitsbergen en 2020 vliegen wij tussendoor naar IJSLAND!

Met ScanCoveryTrial naar het onvergetelijk IJSLAND!

IJsland ligt aan de rand van de Noordpool en is een land als geen ander. Want waar anders vindt u smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, de grootste gletsjers van Europa, 1 miljoen papegaaiduikers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers en het Noorderlicht ? 1 ding is zeker, IJsland is een uniek land! En al deze wonderen van moeder natuur krijgt u te zien tijdens uw ScanCoveryTrial Car Adventure kris kras door ons geliefde Scandinavië.

Tijdens de ScanCoveryTrial 2020 rijdt u “normaal” kris kras door Scandinavië, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en vliegt u naar IJSLAND!

IJsland is het dunst bevolkte land van Europa, dik 80% van het eiland is onbewoond. Het is ook lastig wonen met zoveel natuurgeweld op één plek. Het grootste deel van IJsland bestaat uit plateaus, (vulkanische)bergtoppen  en vruchtbaar laagland. Het zijn deze natuurwonderen die de bezienswaardigheden van IJsland vormen. Van de vele fjorden en gletsjers (Europa’s grootste; Vatnajökull) tot landschappen die gekenmerkt worden door watervallen, geisers, vulkanen, zwarte zandstranden en lavavelden die doen geloven dat je op een andere planeet zit.

‘IJsland een Scandinavisch land bomvol unieke landschappen’ 

10 jaar ScanCoveryTrial is al 10 jaar lang de grootste en meest noordelijkste autotourtocht door winters ScanCoveryTrial. Tijdens deze speciale jubileum editie trakteren wij u op een uniek uitstapje met een eigen gecharterde Airbus naar IJsland. Genieten van de unieke landschappen en een comfortabele nachtrust in Reykjavik. 

WIE JARIG IS TRAKTEERT!

De dagexcursie op IJsland alsmede de overnachting in Reykjavik krijgt u van ons. Alleen de exclusieve vliegticketprijs (€ 500,00 p.p.) komt bovenop het reguliere ScanCoveryTrial inschrijfgeld ad € 1.750,00 p.p.

Het inschrijfgeld voor deze speciale jubileum editie kris kras door Scandinavië inclusief een tussendoor vlucht/overnachting op IJsland met een daarbij behorende excursie langs de mooiste bezienswaardigheden, bedraagt € 4.500,00 per equipe van twee personen (€ 2.250,00 p.p.)

> bovenstaande prijs is op basis van een tweepersoonskamer – toeslag eenpersoonskamer € 455,00 per persoon <

Tijdens de ScanCoveryTrial verblijft u maar liefst 7 nachten in eerste klas accommodaties op basis van half pension. Verder zijn alle spectaculaire Lapland/IJsland activiteiten wederom volledig inbegrepen.

* Genoemde prijzen vallen onder de reisbureauregeling en zijn derhalve niet belast met B.T.W.

Meer informatie rondom de ScanCoveryTrial treft u aan op deze website of via onze Facebook pagina. Wenst u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Wilfried Giesen via; wilfried@scanct.nl | +31 (0)653 93 41 54

Bekijk hier de algemene reisvoorwaarden (reglement). 

INSCHRIJFFORMULIER SCANCT2020