Inschrijven ScanCoveryTrial 2019 | Noordkaap editie III

ScanCoveryTrial 2019 is een tiendaags auto(toertocht)avontuur kris kras door het prachtige Scandinavië, onze tweede thuisbasis. De 9e editie gaat op donderdag 3 januari van start en de finish is op zaterdag 12 januari 2019. Wederom een fantastische toertocht kris kras het wonderschone Scandinavië. De route is net als voorgaande jaren super geheim maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk bij de deelnemers achterlaten. Net als tijdens de voorgaande 8 edities hebben wij ook in 2019 een extra speciale bestemming namelijk: de Noordkaap aan de Barentszzee.

Het Noordelijkste punt van (vasteland) Europa !

Stel je een plek in het verre noorden voor, waar de Atlantische Oceaan de ijskoude wateren van de Noordelijke IJszee ontmoet. Deze plek is de Noordkaap in Noord Noorwegen. Als je hier staat, is Spitsbergen het enige wat tussen jou en de Noordpool in ligt. De Noordkaap is het meest noordelijke deel van het Europese continent. Een ruig landschap met vlaktes, bossen, de Sami, rendieren en natuurlijk prachtige fjorden.

De Noordkaap is eigenlijk niet meer dan een steile rots. Maar wel eentje van 307 meter met uitzicht op de Barentszzee. En eentje die al eeuwen op toeristen een sterke aantrekkingskracht heeft. De Italiaan Francesco Negri was de eerste toerist die bij de rots arriveerde. Dit was in de winter van 1664, na een trektocht van twee jaar.

In diverse brieven schreef hij over zijn lange reis:

‘Hier eindigt de wereld, en hier eindigt ook mijn nieuwsgierigheid. Ik kan tevreden terug naar huis.’ 

Tijdens de winter loont het om het witte, boomloze (maan)landschap te verkennen. Wat wij tijdens de ScanCoveryTrial niet zullen missen is een bezoek aan de lieflijke, kleurrijke vissersdorpjes in dit ruige landschap. Skarsvåg is zelfs het noordelijkste vissersdorpje ter wereld! Ook wij gaan tijdens de editie ‘vissen’, na koningskrabben welteverstaan, onze bijzondere en EXTRA tweede bestemming tijdens de ScanCoveryTrial 2019.

In de Noorse wateren van Barentszzee treft men hedendaags de Red Kingcrab aan. Er staat u als deelnemer in 2019 een extra onvergetelijke ervaring te wachten op de bevroren fjorden rond Kirkenes. Dit is uw kans om een Kingcrab te vangen, te leren hoe te koken en het onbeperkt proeven van deze heerlijk zoet smakende delicatesse.

Het inschrijfgeld voor deze geweldige autotocht, kris kras door Scandinavië inclusief het bezoek aan de NoordKaap en de Kingcrab Experience, bedraagt € 3.500,00 per equipe van twee personen (€ 1.750,00 p.p).

> bovenstaande prijs is op basis van een tweepersoonskamer – toeslag eenpersoonskamer € 455,00 per persoon <

Tijdens de ScanCoveryTrial verblijft u maar liefst 7 nachten in eerste klas accommodaties op basis van half pension. Verder zijn alle spectaculaire Lapland activiteiten wederom volledig inbegrepen in de bovenstaande prijs.

* Genoemde prijzen vallen onder de reisbureauregeling en zijn derhalve niet belast met B.T.W.

Meer informatie rondom de ScanCoveryTrial treft u aan op deze website of via onze Facebook pagina. Wenst u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Wilfried Giesen via; wilfried@scanct.nl | +31 (0)653 93 41 54

Bekijk hier de algemene reisvoorwaarden (reglement). 

Aanmelden voor de 2019 editie kan vanaf nu en wanneer u dit doet voor 1-1-2018 dan ontvangt u van ons 5% vroegboekkorting! Scroll hiervoor verder naar onderen. Uw aanmelding is definitief nadat deze door ons is bevestigd.

INSCHRIJFFORMULIER SCANCT2019