Inschrijven SCANCT 2018

ScanCoveryTrial 2018 is een achtdaags auto(toertocht)avontuur kris kras door het prachtige Scandinavië. De 8e editie gaat op zaterdag 6 januari van start en de finish is op zondag 14 januari 2018. Wederom een fantastische toertocht kris kras het wonderschone Scandinavië. De route is net als voorgaande jaren super geheim maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk bij de deelnemers achterlaten. Net als tijdens de 2015, 2016, 2017 editie hebben wij ook in 2018 een extra speciale bestemming namelijk, het land van het Noorderlicht … Finnmark.

Finnmark The land of the Northern Lights!

Finnmark, wat hetzelfde betekent als Lapland, namelijk het land van de Sami, is de noordelijkste provincie van Noorwegen. In Finnmark woont 1,6 procent van de bevolking van Noorwegen. Deze provincie telt 19 gemeenten (drie stadsgemeenten). Ze grenst aan Troms in het westen, aan de Finse provincie Lapland in het zuiden en aan het Petsjenga district van de Moermansk Oblast in Rusland in het oosten. Finnmark is een deel van de Barentsz regio en ook van Lapland, dat over vier landen verdeeld is. Deze provincie is de jongste en noordelijkste, qua oppervlakte de grootste en tegelijkertijd de dunst bevolkte. Finnmark heeft een oppervlakte van 48 618 km². De grenzen met Rusland, Finland en Zweden werden na 1750 bepaald. Finnmark heeft lange fjorden aan de kust, terwijl het binnenland gedomineerd wordt door een zeer grote hoogvlakte. Hier zijn sommige van de oudste resten van nederzettingen van het Stenen Tijdperk gevonden (tot tienduizend jaar oud), zoals de rotskunst van Alta bewijst. Het noorderlicht komt het meeste voor in een cirkel rond de Noordpool tot ongeveer 2.500 kilometer ten zuiden daarvan. En dan komt men in Noord Scandinavië uit. Aan de kust in de provincies Troms en Finnmark komt het Noorderlicht het meeste voor.

Noorderlicht+krant

Het inschrijfgeld voor deze geweldige auto(toer)tocht, kris kras Scandinavië en inclusief het bezoek aan Finnmark met daarbij inbegrepen de King Crab safari en een IJshotel bezoek, bedraagt slechts € 3.250,00* per equipe van twee personen (€ 1.625,00 p.p). * toeslag één persoonskamer € 455,00 per persoon. Gedurende de tocht verblijft u maar liefst vijf nachten in eerste klas accommodaties en daarnaast zijn alle spectaculaire lapland activiteiten (w.o. sneeuwscooteren) wederom volledig inbegrepen in de bovenstaande prijs.

Meer informatie rondom de ScanCoveryTrial treft u aan op deze website en/of via ons facebook account. Wenst u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de organisatie via: info@scanct.nl of via 0653-934154

Bekijk hier het reglement. 

Aanmelden voor 2018 kan al. Scroll hiervoor verder naar onderen. Uw aanmelding is definitief nadat deze door de organisatie is bevestigd. U kunt ook alvast een kopie paspoort uploaden. Deze hebben wij van u nodig. Let er op dat uw paspoort nog minimaal een half jaar geldig is op de laatste dag van het evenement.

INSCHRIJFFORMULIER SCANCT2018