Goede doelen 2020

De ScanCoveryTrial zet zich elk jaar in voor verschillende goede doelen. Voor de editie 2020 heeft de ScanCoveryTrial twee gratis inschrijvingen gedoneerd aan verschillende goede doelen. Door middel van deze gratis inschrijvingen kunnen deze goede doelen niet alleen meer bekendheid genereren maar indirect ook extra inkomsten vergaren. Daarnaast worden eventuele donaties afkomstig van onze sponsoren en deelnemers, voorafgaand en tijdens de ScanCoveryTrial één op één gedoneerd aan het specifieke goede doel. De goede doelen tijdens de ScanCoveryTrial editie 2020 zijn:

Stichting Hoogvliegers

‘ze zijn bij ons voor één dag piloot’

Wij laten zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17 jaar) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. In de afgelopen 11 jaar vlogen er meer dan 10.000 kinderen.

Voor meer informatie: www.stichtinghoogvliegers.nl

Stichting Berghuizerbad

‘het Berghuizerbad wordt sinds 1 januari 2014 geëxploiteerd door Stichting Berghuizerbad.

Het Berghuizerbad is een gezellig zwembad met diverse faciliteiten voor jong én oud. Of u nu baantjes wilt zwemmen of wilt relaxen in het warme water, in het Berghuizerbad kan het allemaal. De stichting heeft enkele vaste medewerkers en vele vrijwilligers. Samen heten zij u van harte welkom in het zwembad!

Voor meer informatie: www.berghuizerbad.nl