ScanCoveryTrial Experience Day

The SCANCT Experience Day 2019 Edition

Louwman Museum, Den Haag

Zaterdag 24 november 2018, verwelkomen wij u heel erg graag bij het Louwman Museum. Een voor ons Automotive, zeer toepasselijke locatie door ‘s werelds oudste privécollectie automobielen. Wat wellicht klein begon in 1934 is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige collectie van ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen.
Gedurende deze dag zult u kennis maken met het uitgebreide én vernieuwde SCANCT Experience Day programma.

Natuurlijk ontvangt u deze dag het allerlaatste nieuws wat betreft uw deelname aan de ScanCoveryTrial, maar er zal die dag ook al gestart worden met het wedstrijdelement.
Kortom deze dag zal in het teken staan van veel nieuwe informatie, een museum bezoek en een werkelijke SCANCT etappe, de behaalde resultaten tijdens de etappe gaan daadwerkelijk meetellen in het klassement maar zullen ook startvolgorde bepalend zijn.

Wie vertrekt tijdens de 9e ScanCoveryTrial vanaf pole?

Zoals u dat van ons bent gewend, hebben wij wederom een goed gevuld informatief programma:

(09.30 – 10.00 uur: Ontvangst in de Great Hall): 

De zaal is ingericht met statafels. Uiteraard staan er heerlijke verse koffie/thee en huisgemaakte Hollandse koekjes voor u klaar.

(10.00 – 13.00 uur: SCANCT uitleg in het Theater):

Informatie verstrekking rondom uw deelname aan de ScanCoveryTrial middels het vernieuwde SCANCT handboek.

Aan het begin van de presentatie ontvangt iedere equipe dit handboek.

(13.00 – 14.00 uur: Lunch in de Great Hall): 

Tijdens de lunch kunt u genieten van een ruime keuze uit luxe belegde broodtaarten belegd met vers gesneden mooie vleeswaren, diverse kaas- en vissoorten,

kopje pompoensoep, een fruitspies en uiteraard Koffie, Thee, Melk, Appelsap en jus d’orange.

(14.00 – 16.00 uur: SCANCT Experience Day middag programma):

Groep A >rondleiding door het Louwman museum | Groep B >rijden SCANCT etappe.

(16.00 – 18.00 uur: SCANCT Experience Day middag programma):

Groep B >rondleiding door het Louwman museum| Groep A >rijden SCANCT etappe.

(18.00 – 19.15 uur: Stamppottenbuffet op het Museumplein): 

Het traditionele ScanCoveryTrial winterbuffet bestaande uit: Diverse salades met aardappel, bruine bonen en selderij. Stamppot zuurkool met casselerrib en jus van appelstroop, Stamppot boerenkool met ambachtelijke rookworst en jus met sjalotjes, Stamppot rodekool met gestoofde sukade, stoof jus en appel compote, Stamppot knolselderij, walnoot en postelein met gebraden parelhoen. Het winterbuffet sluiten wij af met een glaasje crème brûlée van steranijs.

19.15 – 19.45 uur: Startvolgorde bepaling in het Theater en EINDE

De kosten voor deze door ons exclusief georganiseerde ScanCoveryTrial deelnemers Experience Day bedraagt € 130,00 p.p. (incl. BTW). Hierin zit alles !! inbegrepen: Entree en parkeerkosten Louwman Museum, ontvangstversnapering, lunch, rondleiding met een gids, versnaperingen tijdens de SCANCT etappe, uitgebreid stampotbuffet, ScanCoveryTrial handboek en enkele “Rallye” benodigheden bestaande uit: pen/markeerstift, loepje/liniaal en een routeboek. Dranken (Hollandse bar) zijn voor eigen rekening, hiervoor kunnen muntjes worden aangeschaft!

U kunt zich heel eenvoudig inschrijven middels het onderstaande formulier. Doe dit a.u.b. wel voor 31 augustus a.s. Deelname is NIET verplicht wordt, in het kader van uw en onzer zorgplicht, echter wel zeer sterk aanbevolen! Niet alleen verstrekken wij tijdens deze dag veel informatie rondom veiligheid en ons wedstrijdelement, ook telt de deelname aan de SCANCT etappe, deze dag, mee in het algemeen klassement.

Wij verheugen ons op u allen komst! bij het Louwman Museum: N52.09970, E4.35078